Aktuellt

Aktuellt

Aktuellt.

Klicka på "Skicka" då du lämnar en kommentar.
Om det är flera bilder i en grupp så visas ett bildspel i större format under alla bilderna om du klickar på en av bilderna.

Vårkänslor

Aktuellt 2011Posted by Linnéa Karlsson 2011-05-23 20:04
Vårkänslor ja....mina är inge bra haha. Jag har alltid så mycket att göra på våren så jag kommer nog aldrig att säga att jag älskar våren. Det är den värsta tiden på året.

Nu håller jag på att skrapa huset som ska målas och i morgon får jag nog hem 20 kubik ved som ska kapas. Det kan bli lite drygt då jag ska göra allting själv.

Ja inser nu också, tyvärr, att min hemsida håller på att förvandlas till en hemslöjdsaffär. Det var nu inte riktigt meningen att det skulle bli så. Meningen var att det skulle vara en sida där vi kan följa upp vad som händer med mina släkter men det verkar inte som att det händer nånting eller då får jag inte veta vad som händer.

Jag föreslår att ni kanske skickar in färska bilder till sidan. Det är väl särskilt barnen som förändras mycket och kanske vill byta bilder. Skicka gärna också in bilder på annat som händer. Ett 60-årskalas med hela tjocka släkten eller annat.

Ha in´t så lessamt tills vi hörs nästa gång.

  • Comments(0)//aktuellt.linneakarlssonshemsida.se/#post59